Velkommen til Thu og Johansen as, din leverandør av vedlikeholdsartikler for hus og eiendom. Vi fører alt fra maling, malingskoster, verktøy og vaskeutstyr til tapet, vinyl, flytsparkel, flislim og tilhørende utstyr.

 

butikk

 

Vi tar i mot både private kunder og firmaer. Vårt mål er å tilby kvalitetsprodukter og god service.

Vi har lenge samarbeidet med lokale håndverkere og kan derfor hjelpe deg å finne rett mann til rett jobb – fra helt små til store prosjekter.

Du finner det du trenger i Butikk Arvoll. http://www.flugger.se/Colorcenter/FluggerColorCenter_no.html Butikk Arvoll

Butikken ligger på Årvoll. Velkommen til vårt utvalg av Flügger farge, verktøy, materialer, og annet utstyr.

Vi kan også bistå ved store ordre for private og industriprosjekter, og garanterer best mulig pris.

 

Transport

Kostnadsfri frakt for store ordre innen vår region.

 

Spar miljøet, spar penger, spar tid! Flügger har miljøsertifisering i henhold til Eco Label. Det har de siste årene skjedd en revolusjon i forhold til utviklingen av vannoppløselig maling og grunning. Noen er på acrylbasis, andre en emolusjon hvor oljen er emulgert, og vann er tynning. Andre har en kombinasjon av disse. Det er vanskelig å generalisere produktene på grunnlag av oppbygningen alene. I maling blir det brukt ca 50 forskjellige acryler med forskjellige egenskaper. Videre har vi tørrstoffene osv. Det man kan generalisere om er at den vannoppløselige malingen har blitt betydelig mye bedre de siste årene. De har ikke nøyaktig samme egenskaper som de tradisjonelle oljemalingene, men de har ofte sterkere bindemiddel, med lengre holdbarhet i vær og vind.


Produktene lukter (nesten) ikke under påføring, tørker raskere og gulner ikke slik oljemalingen gjør. På grunn av miljøkravene blir oljemalingen stadig dårligere og de vannbaserte produktene stadig bedre.

Oljebaserte produkter har en liten fordel ved sin hardhet, men vi har lært oss noen triks for å håndtere denne utfordringen. Snakk med betjeningen!

EU blomsten er en sertifisering for grønnere miljø og produkter uten løsemidler kategorisert fra EU.

Ved å klikke på linkene nedenfor kan du laste ned etutvalg kataloger knyttet til vårt produktutvalg. Vær vennlig og fyll ut kontaktskjemaet hvis du savner en katalog på listen.

 

Flügger tool catalogue

Flügger
maling

Last ned

Flügger paint catalogue

Flügger
verktøy

Last ned

       
BoråsTapetter
Collections
Borge
Tapett collection
Eco
Wallpaper collection
Fiona
Wallpaper collection
Gerflor
Floor collection
weber-logo Weber
Finn kataloger på nett her
 leca Leca
Finn kataloger på nett her
Tarkett
Product collection

 

 

 
     weber-logo
  leca