Sammen med våre samarbeidspartnere har vi levert denne badstuen. Den rommer foruten standard ovn og smakfull belysning, utsikt gjennom glassdør til oslofjorden, flislagt gulv og osp badstuepanel. Slik kan det se ut med god planlegging og godt samarbeid mellom flere faggrupper. Rørlegger, glassmester, elektriker, snekker og flislegger er involvert.

 

Nøktern stil med mange funksjoner. Opprinnelig var dette 4 toaletter avskilt med lettvegger. Det gamle flisgulvet er beholdt. Ny inndeling sørger for 2 adskilte toaletter med tette vegger og normale dører. I eget rom er det satt opp dusjkabinett, og ett rom er separert som vaskekott. Alt gjort med ett minimumm av rørleggerarbeid.

 

Dampbadstue, sauna og dusj, kombinert med ett stort flislagt bad, hvor badekaret er innebygd med store stenplater. Legg merke til det anatomiske setet i dampbadstuen. Bygget inn i dette er det faktisk varmekabel, så marmoren vil kjennes varm og god uavhengig av romtemperatur ellers.

 

Marmor, slette vegger og lun belysning. Adskilt dusjsone med glassdør og sokkel mot "tørr del" av badet. Vegghengt toalett er forberedt med membran og avløp inne i selve veggen, slik at eventuell vannlekasje fra sisterne vil vises på gulvet. Dette badet er bygget på ett lite loftsrom med skråtak. Man trenger ikke bygge stort for å få følelsen av luksus.

 

Tilbygg med 2 nye baderom i 2 etager. Begge bad bygd opp fra grunnen, med varmekabeler, ventilasjon, innsetting av dører og vinduer mm. Mrk nedsenket dusjtro på flislagt gulv, samt inntrukket sokkel som går opp bak baderomspanel(bad 2.etg) Bad i 1.etg er laget med livsløpsstandard. Dvs terskelløst, og sveiset våtromsbelegg på gulv.