Det var på Moss det hele startet...

Malemester Erling Andersen AS (tidligere S.A.Christiansen) og Hansen og Stenberg AS hadde begge 10 ­ 15 håndverkere i år 2000. Samarbeid ble innledet, og de ble slått sammen til Mesterhåndverk i løpet av 2001. I dag er vi en håndverksbedrift, og representerer ca. 15 årsverk i 2014.

Vi tilbyr spisskompetanse innen flere fagområder. Vi har  faglærte gulvleggere. De legger våtromsbelegg, linoleum, sveisemembraner, designgulv med mer. Hos oss finner du også en malermester, faglærte snekkere og tømrere, og flere faglærte malere. Vi har til enhver tid hatt 1 ­ 2 lærlinger.

Flere av våre ansatte har våtromssertifikat, og bedriften leverer en rekke våtrom hver måned, både flislagte, og bad med veggvinyl eller malbare systemer.

Gjennom de siste 10 årene har vi levert ca 500 baderom. Dette har vært flislagte bad, med eller uten varmekabler, bad med vinyl på gulv, malte flater mm.

Gjennom 10 år har vi ikke hatt alvorlige reklamasjoner på våre baderom.Noen små justeringer har det blitt. Noen kunder kan være svært krevende mhht detaljer. Thu og Johansen som firma vil imidlertid være der når jobben er ferdig, og vi vil forhåpentligvis være det i mange år fremover. Se mer under baderom.

Thu og Johansen as er en lokal håndverksbedrift med 60 års historie. Vi utfører håndverkstjenester med høy faglig standard innen flislegging, malerarbeid, og rehabilitering. Vi har spisskompetanse innen industrivedlikehold, så vel som forskjellige håndverkstjenester for den private. Våre håndverkere er faglærte innen tømring/snekring, maling, gulvlegging, membranarbeid og fasadearbeid for å nevne noe.


EIVIND ERIKSSON  

eivind

Stilling i firmaet: Daglig leder
Erfaring: Revisjon, Regnskap, Økonomisjef 
Utdanning: Økonomi
Erfaring: 40 år


 

Eivind Eriksson er 62 år, og har jobbet Thu og Johansen siden 2009. I 2012 ble han med på eiersiden i bedriften, og er Daglig Leder i bedriften, og styrets leder. Han har mer enn 20 års erfaring med revisjon, har 15 års erfaring som økonomisjef i Wistexkonsernet, og har jobbet 5 år i Follo boligbyggerlag.

 

PETTER JOHANSEN 

Petter Johanses in work

Stilling i firmaet: Faglig leder
Erfaring: Maling, epoxyfulv, fasadearbeid
Utdanning: Maler
Erfaring: 18 år
Sertifikat: Personløftesertifikat, trucksertifikat,sikkerhetskurs offshore, godkjent gulventreprenør, fagbrev som maler.

 

Petter Johansen har vært daglig leder siden 2000. Han er faglært maler og har bred erfaring fra rehabiliteringsjobber. Arbeidserfaring innen håndverk fikk han i firmaet Hansen og Stenberg AS i årene 92 - 97. Han har jobbet med flislegging, malerarbeid, industrivedlikehold og våtromsbelegg. Ledererfaring fra organisasjonsarbeid, Soon Sjøskole og Mesterhåndverk, samt ett år på organisasjonslederlinje. 

 

DAG THU 

Dag Thu in work

Stilling i firmaet: Butikksjef
Erfaring: Tømrer, membranarbeider utv og innvendig, Flislegging, gulvbelegg, maling, fasadearbeider tre/mur.
Utdanning: Tømrer
Erfaring: 24 år
Sertifikat: Truck varmearbeider.lift. Våtromsertifikat. Godkjent bedrift våtrom. Gulventreprenør. Tømrer. Godkjent opplæringsbedrift lærlinger.

 

Dag Thu er og har vært faglig leder siden 2000. Han er faglært tømrer og har bred erfaring fra rehabiliteringsjobber. Erfaring har han fått ved jobb i Selvaagbygg både i Norge og Tyskland i 11 år. Etter dette arbeidet han i Hansen og Stenberg fra 1994 og fram til overtakelse i 1999/2000. Jobbet da som arbeidsleder innen Maling/Fasade/Flislegging /sparkling av gulver /Epoxy /Industri. Ledererfaring fra Forsvaret + Flere års erfaring som leder i Moss Kommune.