EIVIND ERIKSSON  

eivind

Stilling i firmaet: Daglig leder
Erfaring: Revisjon, Regnskap, Økonomisjef 
Utdanning: Økonomi
Erfaring: 40 år


 

Eivind Eriksson er 62 år, og har jobbet Thu og Johansen siden 2009. I 2012 ble han med på eiersiden i bedriften, og er Daglig Leder i bedriften, og styrets leder. Han har mer enn 20 års erfaring med revisjon, har 15 års erfaring som økonomisjef i Wistexkonsernet, og har jobbet 5 år i Follo boligbyggerlag.

 

PETTER JOHANSEN 

Petter Johanses in work

Stilling i firmaet: Faglig leder
Erfaring: Maling, epoxyfulv, fasadearbeid
Utdanning: Maler
Erfaring: 18 år
Sertifikat: Personløftesertifikat, trucksertifikat,sikkerhetskurs offshore, godkjent gulventreprenør, fagbrev som maler.

 

Petter Johansen har vært daglig leder siden 2000. Han er faglært maler og har bred erfaring fra rehabiliteringsjobber. Arbeidserfaring innen håndverk fikk han i firmaet Hansen og Stenberg AS i årene 92 - 97. Han har jobbet med flislegging, malerarbeid, industrivedlikehold og våtromsbelegg. Ledererfaring fra organisasjonsarbeid, Soon Sjøskole og Mesterhåndverk, samt ett år på organisasjonslederlinje. 

 

DAG THU 

Dag Thu in work

Stilling i firmaet: Butikksjef
Erfaring: Tømrer, membranarbeider utv og innvendig, Flislegging, gulvbelegg, maling, fasadearbeider tre/mur.
Utdanning: Tømrer
Erfaring: 24 år
Sertifikat: Truck varmearbeider.lift. Våtromsertifikat. Godkjent bedrift våtrom. Gulventreprenør. Tømrer. Godkjent opplæringsbedrift lærlinger.

 

Dag Thu er og har vært faglig leder siden 2000. Han er faglært tømrer og har bred erfaring fra rehabiliteringsjobber. Erfaring har han fått ved jobb i Selvaagbygg både i Norge og Tyskland i 11 år. Etter dette arbeidet han i Hansen og Stenberg fra 1994 og fram til overtakelse i 1999/2000. Jobbet da som arbeidsleder innen Maling/Fasade/Flislegging /sparkling av gulver /Epoxy /Industri. Ledererfaring fra Forsvaret + Flere års erfaring som leder i Moss Kommune.